BenQ SW320

De grootste voorraad van Nederland
Indien op voorraad, morgen al in huis.
Gemakkelijk betalen op Rekening.
Direct advies via Chat of +31 (0)70 511 8057
€1.305,00 Excl. btw
Levertijd: Neem voor de levertijd contact op: +31 70 5118057
Toepassing: Fotografie
Schermdiagonaal: 31,5 inch
Scherm resolutie: 3840 x 2160
Kleurbereik: 99% Adobe RGB Color Space With IPS technology
Calibratie: Extern
Helderheid: 350
Input signalen: miniDP to DP calbe (1.8m) , HDMI cable (1.8m) , USB 3.0 cable (1.8m )‎
Afmetingen: (High): 652.25x747.2x223.61 (Low): 502.25x747.2x223.61‎
Inhoud verpakking: Shading hood, CD, QSG, Individual Calibration Report ,Hotkey Pucks‎
Garantie: 2 jaar
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

De perfecte partner voor ambitieuze fotografen

Zie de kleuren, zoals die in het echt zijn! Hardware-kalibratie maakt de speciaal voor fotografen ontworpen BenQ SW320 met zijn extreme kleurgetrouwheid extra aantrekkelijk. De 31,5 inch LED-monitor met 4K UHD-resolutie zorgt bovendien voor een groot werkoppervlak, waarop geen enkel detail verloren gaat. De SW320 overtuigt door een 10-bit panel, de uiterst grote kleurnauwkeurigheid van 99% Adobe RGB en 100% sRGB en de HDR-functie (High Dynamic Range).

BELANGRIJKSTE FUNCTIES

  • 99% Adobe RGB met IPS-technologie
  • 31,5 inch met UHD-resolutie
  • High Dynamic Range (HDR10)
  • Hardware-kalibratie met Palette Master Element

Uitstekende kleurnauwkeurigheid en resolutie

UHD Monitor

De UHD-resolutie zorgt voor een buitengewoon helder beeld, waarin zelfs de kleinste details en fijnste structuren goed te zien zijn. Zo kunt u genieten van de best mogelijke beelden.

Grote kleurnauwkeurigheid door 99% dekking van de Adobe RGB-kleurruimte

Zie natuurgetrouwe kleuren! Gebruik het volledige potentieel van uw DSLR-camera met de Adobe RGB-kleurruimte. Een reeks nieuwe features voor kleurmanagement geven u een breder spectrum bij de kleurweergave van blauw- en groennuances. Dit zorgt voor een meer realistische weergave bij buitenopnames en natuuropnames.


High Dynamic Range (HDR)

De High Dynamic Range (HDR) vergroot het hele dynamische bereik tussen zwart en wit, waardoor het beeld beter overeenstemt met wat het oog in de natuur waarneemt. 
*Zorg ervoor dat uw monitor met de meegeleverde HDMI-kabel of een andere High Speed/Premium High Speed HDMI-kabel verbonden is om de HDR-content probleemloos op uw monitor te kunnen weergeven.


Look-Up-Table met een hoge resolutie

De 14 bit 3D Look-Up-Table (LUT) beschikt over omvangrijke detailscherpte om het oorspronkelijke motief perfect te kunnen weergeven. Dankzij Delta E≤2 voldoet de SW320 aan de veeleisende verwachtingen voor wat betreft kleurnauwkeurigheid.

Professionele hardware-kalibratie

Dankzij de hardware-kalibratie kan het display onafhankelijk van de gebruikte computer kleuren weergeven in de gewenste instelling, omdat de optimaliseringen van de kleurweergave in de monitor zijn uitgevoerd en opgeslagen. De configuratiesoftware Palette Master Element is bij de levering inbegrepen.

Palette Master Element-kalibratiesoftware

Met Palette Master Element en een kalibrator heeft u de mogelijkheid de weergegeven kleuren nauwkeurig af te stemmen en uw monitor optimaal aan uw vereisten aan te passen. 
*De kalibrator moet afzonderlijk worden aangeschaft.

Uitgebreide zwart-witmodus

Bekijk uw foto's in drie verschillende zwart-witmodi. De drie vooraf ingestelde modi kunnen u helpen bij de keuze van foto's die geschikt zijn voor verdere bewerking met uw fotobewerkingsprogramma.

GamutDuo

GamutDuo stelt u in staat uw video's tegelijkertijd naast elkaar in verschillende kleurenspectra comfortabel en betrouwbaar te vergelijken. U activeert GamutDuo door naar de PIP/PBP-modus te gaan.
Meer informatie over “How to use GamutDuo function to view contents in different color spaces side-by-side”

Hotkey Puck

Met de Hotkey Puck wisselt u moeiteloos tussen Adobe RGB, sRGB en de zwart-witmodus. De externe controller, waarmee moeiteloos kan worden gewisseld tussen beeldmodi en OSD-instellingen en waarmee helderheid en contrast kunnen worden veranderd, biedt fotografen extra comfort. 
Meer informatie over “How to set up Hotkey Puck to switch between modes rapidly”
Data Sheet BenQ SW320