BenQ SW2700PT

De grootste voorraad van Nederland
Indien op voorraad, morgen al in huis.
Gemakkelijk betalen op Rekening.
Direct advies via Chat of +31 (0)70 511 8057
€577,69 Excl. btw
Toepassing: Foto beeldbewerking
Schermdiagonaal: 27 inch
Scherm resolutie: 2560 x 1440
Kleurbereik: 99% Adobe RGB Color Space With IPS technology
Calibratie: Extern
Helderheid: 350 cd/㎡‎
Input signalen: DVI-DL/miniDP to DP/USB 3.0(1.8m)‎
Afmetingen: H:566.7 x 652.8 x 322.8 L:445.2 x 652.8 x 322.8‎
Inhoud verpakking: Online Calibration Report/ Shading Hood/ OSD Controller‎
Garantie: 2 jaar
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

De perfecte partner voor ambitieuze fotografen

Zie de kleuren zoals ze werkelijk zijn! Dankzij hardware kalibratie overtuigt de speciaal voor fotografen ontwikkelde BenQ SW2700PT door zijn extreme kleurechtheid. De 27-inch LED-monitor met WQHD-resolutie biedt bovendien een groot werkgebied waarop geen enkel detail verloren gaat. 

BELANGRIJKSTE FUNCTIES

  • 27” Breed met 2560 x 1440 WQHD-resolutie
  • 99% Adobe RGB met IPS-technologie
  • Hardware-kalibratie met nauwkeurige kleuren
  • Kalibratie-software voor kleuren Palette Master Element
  • Zwart-wit fotostand
  • Afschermkap / OSD-controller


Bijzonder momenten opnieuw beleven

BenQ weet dat fotografen behoefte hebben aan perfecte kleurechtheid en een levensechte beeldkwaliteit. Daarom biedt de BenQ SW2700PT een op dat gebied onvergelijkbare technologie, waarmee u de mogelijkheid heeft uw creatieve voorstelling tot leven te wekken en het bijzondere moment vast te houden. Door de weergave met een bijzonder hoge kleurkwaliteit in de Adobe RGB-kleurruimte zijn BenQ SW monitors voor fotografen gemaakt om uw creatieve visie betrouwbaar en moeiteloos om te zetten en er zo voor te zorgen dat het vastgelegde moment nooit verbleekt.

Optimale kleurechtheid door afdekking van 99% van de Adobe RGB-kleurruimte

Bekijk de natuur in al haar kleuren! Ontplooi het volledige potentieel van uw DSLR-camera met de Adobe RGB-kleurruimte. Een serie nieuwe kleurmanagement features biedt u een breder spectrum voor de kleurweergave van blauw- en groentonen, wat voor een realistischere weergave van outdoor- en natuurfoto’s zorgt.

Constante kwaliteit door hardware kalibratie

Dankzij hardware kalibratie kunt u rechtstreeks de image-processing-chip aanspreken, zonder het uitgangssignaal van de grafische kaart te veranderen. Hierdoor blijft de weergave constant kleurecht – van het nemen van de foto tot aan het afdrukken.

Palette Master Element-kalibratiesoftware

Met Palette Master Element en een kalibrator heeft u de mogelijkheid de weergegeven kleuren nauwkeurig af te stemmen en uw monitor optimaal aan uw vereisten aan te passen.

Genieten van fotodetails

De BenQ SW2700PT geeft uw foto’s met de grootste scherpte weer, toont zachte overgangen en zorgt voor een zo natuurlijk mogelijke kleurweergave.

14-bit 3D LUT & Delta E≤2

De 14-bit 3D Look Up Table (LUT) verbetert de precisie van de RGB-kleurmix en zorgt daarmee voor een optimale kleurweergave. Om het daarvoor noodzakelijke vermogensspectrum te bereiken, worden de monitors vooraf op een basiswaarde van Delta E≤2 ingesteld.

109 PPI voor adembenemende helderheid

Dankzij de enorme pixeldichtheid wordt iedere foto overweldigend helder weergegeven. Zo komen alle details van uw foto’s volledig tot hun recht.

OSD Controller

De OSD-controller is een externe besturing met drie vast ingestelde knoppen voor fotobewerking, entertainment of surfen. Zo kunt u gemakkelijk wisselen tussen de verschillende instellingen, zonder complexe menu’s door te bladeren. Bovendien heeft de OSD-controller een knop voor snelle navigatie door het OSD-menu en de instellingen.

Data sheet SW2700PT