BenQ SW271 4K UHD

De grootste voorraad van Nederland
Indien op voorraad, morgen al in huis.
Gemakkelijk betalen op Rekening.
Direct advies via Chat of +31 (0)70 511 8057
€990,90 Excl. btw
Toepassing: Foto bewerking
Schermdiagonaal: 27 inch
Scherm resolutie: 3840 x 2160
Kleurbereik: 100% Rec.709 / sRGB / 99% Adobe RGB / 93% DCI-P3‎
Calibratie: Extern
Helderheid: 350
Input signalen: USB type-C kabel (1m), mDP to DP 1.4 kabel (1.8m), HDMI 2.0 kabel (1.8m), USB 3.1 kabel (Gen 1) (1.8m)‎
Afmetingen: Landscape: 504.49 - 610.95 x 613.8 x 213.43 Pivot: 733.4 x 380.66 x 223.15‎
Inhoud verpakking: Shading hood
Garantie: 2 jaar
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

LETOP: LEVERBAAR VANAF FEBRUARI 2018!

Buitengewoon precieze kleurweergave en resolutie

4K UHD-monitor

De hoge 4K UHD-resolutie van de SW271 zorgt voor opmerkelijk duidelijke details en texturen! Dat maakt intensief werken met het beeldscherm duidelijk gemakkelijker en zorgt voor ideale omstandigheden voor professionele beeldbewerking.

 
sw271
 99% Adobe RGB

Maak kennis met indrukwekkend natuurgetrouwe kleuren! De Adobe RGB-kleurruimte beschikt over een grote bandbreedte voor reproductie van bijzonder natuurgetrouwe kleurwaarden en -gradaties, vooral in blauw- en groentinten. Dat maakt de kleurweergave van buitenfoto's en foto's in de vrije natuur buitengewoon nauwkeurig.

 
 
sw271
 
 
 
sw271
 

10 bit-kleurendisplay

Profiteer van de zachtste kleurgradaties - het 10 bit-display van de SW271 kan meer dan een miljard kleuren kleurecht en exact weergeven.

 
 
High Dynamic Range (HDR)

High Dynamic Range (HDR)* vergroot de dynamische spanbreedte tussen zwart en wit, waardoor het digitale beeldresultaat nog beter lijkt op wat je ogen in de natuurlijke wereld waarnemen.

*Voor het bekijken van HDR-content op je apparaat, kun je het best de in leveringsomvang van de SW271 inbegrepen HDMI-kabel, een hogesnelheids-HDMI-kabel of een gecertificeerde hogesnelheids-HDMI-premiumkabel gebruiken.

 
 
sw271
 
 14 bit 3D LUT & Delta E ≦ 2

De 14 bit 3D lookup tabel (LUT) verbetert de precisie van de RGB-kleurmenging en zorgt voor een feilloze kleurweergave. Delta E≤2 in de Adobe RGB- en sRGB-kleurruimtes biedt de meest natuurgetrouwe en representatieve weergave van de oorspronkelijke foto.

 
 
sw271
 
 
 
sw271
 

Hardwarekalibratie

Met behulp van de hardwarekalibratie kun je de beeldverwerkingschip in de monitor “finetunen”, zonder de uitgangsgegevens van de grafische kaart te veranderen. Zo blijven je digitale kopieën consequent origineel, zonder dat een extra aanpassing van de grafische instellingen nodig is.

 
 


Palette Master Element regelt de prestaties

Door het gebruik van Palette Master Element in combinatie met een kalibrator kun je de kleurprestaties van de monitor optimaal instellen en consistent houden. 

*Ondersteunde besturingssystemen: Windows 7 en nieuwer, Mac OS-X 10.6.8 en nieuwer 
*Ondersteunde kalibratoren: X-Rite i1 Display Pro / i1 Pro / i1 Pro 2 & Datacolor Spyder 4 / Spyder 5 

 
 
sw271
 
 

Eenvoudig en functioneel design voor optimale efficiëntie

USB-C™-kabel voor optimaal comfort

De SW271 is uitgerust met de nieuwste USB-C™-port. Dankzij een eenvoudige hardwarekalibratie kunt u video's en gegevens moeiteloos via slechts één kabel overdragen. De USB-C™-aansluiting met een overdrachtssnelheid van maximaal 5 Gbit/s zorgt voor probleemloze weergave van schitterende 4K-content. 
*De overdrachtssnelheid van USB-C™ kan variëren. Meer informatie vindt u in de gebruikershandleiding.

 
sw271
 

Voordelen van de Black & White-modus

Foto's bekijken in zwart-wit. Voor een preview van uw foto's kunt u, voordat u met beeldbewerking begint, kiezen tussen één van de drie verschillende voorinstellingen voor zwart-wit.

 
sw271
 
GamutDuo

Met GamutDuo kun je beeldinformatie in verschillende kleurruimtes tegelijkertijd naast elkaar weergeven, waardoor deze veel beter met elkaar kunnen worden vergeleken. Voor het gebruik van GamutDuo, wissel je naar de PIB/PBP-modus.
Lees meer over het gebruik van GamutDuo

 
 
sw271
 
 
sw271
 
 
 Hotkey Puck

Met de Hotkey Puck wissel je moeiteloos tussen Adobe RGB, sRGB en de zwart-wit -modus. De knoppen kunnen individueel worden aangepast, om andere modi of OSD- instellingen als helderheid en contrast te kiezen. - Bijzonder comfortabel voor fotografen.
Lees meer over de HotKey Puck

 
Monitorkap

In de leveringsomvang van de SW271 is een verwijderbare monitorkap inbegrepen, die spiegelingen van omgevingslicht op het scherm effectief vermindert en zo een uitstekende kleurprecisie voor professionele beeldbewerking garandeert. De monitorkap kan zowel in verticale als horizontale stand worden gebruikt.
Lees meer over de monitorkap

 
 
sw271