NCS Index 1950 Original

Uw partner voor optimaal kleurbeheer
Snelle levering van kleurbeheer producten
Betalen via iDeal, credit card of factuur.
Direct advies via Email of telefoon
€180,00 Excl. btw
Levertijd: voorraadproduct - normaal gesproken volgende dag in huis
0 sterren op basis van 0 beoordelingen

De NCS Index 1950 Original is een compacte en stevige kleurenwaaier die beschikt over alle 1950 NCS kleuren waardoor u kleuren makkelijk kunt selecteren en communiceren.

In de NCS Index 1950 zijn de kleuren precies zo beschreven en gerangschikt als het menselijk oog ze ziet. Hierdoor is dit systeem makkelijk te begrijpen en te gebruiken voor kleurcommunicatie. De gedefinieerde kleuren zijn materiaal onafhankelijk.

Dit is de meest veelzijdige tool. Hij wordt gebruikt door architecten, designers, verf-en coatingfabrikanten, textielontwerpers en modehuizen. Kortom, iedereen die professioneel met kleuren werk, heeft voordelen aan de NCS Album.

De NCS Album is ook gemakkelijk te hanteren omdat het in 2 delen werd verdeeld. In de eerste map vindt u de grijze kleuren en de tinten vanaf Y-R90B, de tweede map begint met B-G90Y. Daarin bevinden zich drie uitneembare kleurstalen van elk van de 1950 gestandaardiseerde NCS kleuren.

De stalen zijn groot genoeg voor presentaties naar klanten toe en om de kleuren te beoordelen, dit afzonderlijk of ten opzichte van elkaar.

De NCS Index 1950 Original heeft veel voordelen, waaronder:

  • Het gemakkelijk communiceren van kleur
  • Beschikt over de 1950 meest gebruikte NCS kleuren
  • Is in makkelijk te gebruiken waaiervorm
  • Beschikt over een uitleg van de gids en het kleurensysteem