X-Rite i1Publish Pro 2

De grootste voorraad van Nederland
Indien op voorraad, morgen al in huis.
Gemakkelijk betalen op Rekening.
Direct advies via Chat of +31 (0)70 511 8057
€2.449,00 €2.099,00 Excl. btw
Toepassing: Monitor, camera, printer en projector profilering voor een complete RGBen CMYK workflow
Kalibratie: Kalibreren van monitoren, camera's en projectoren
Meting: Voldoet aan de laatste M0-M3 standaard
Type meter: Foto spectraal meter
Inhoud verpakking: i1Pro 2 spectrophotometer (measurement device), calibration plate, ambient light measurement head, monitor holder, positioning target, scanning ruler, backup board, USB cable, i1Profiler v1.x software for monitors, projectors, scanners and RGB/CMYK+ print
Garantie: 2 jaar garantie
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Algemeen

De meest uitgebreide ICC profielcreatiesoftware voor beeldprofessionals. Voor het beheren van kleur van camera's, beeldschermen, projectoren en RGB/CMYK+ printers en drukpersen.


De i1Publish Pro 2 combineert hardware en software van wereldklasse waarmee u op een professionele manier de kleuren in de volledige workflow kunt beheren en perfectioneren.

 • Nieuwe i1Pro 2 fotospectraalmeter - de nieuwe generatie technologie voor een verbeterde kleurnauwkeurigheid, eenvoudigere bediening en professionele tools voor nauwkeurige high-end profilering
 • i1Profiler Software voor monitoren, projectoren en RGB/CMYK+ printers - met de meest recente release van i1Profiler software heeft u de mogelijkheid uw printers en monitoren in basic en advanced mode te kalibreren en te profileren.
 • ColorChecker Camera kalibratie Software en Target - genereer custom camera profielen voor uw Raw workflows, zelfs in ongebruikelijk kunstlicht met de 24-vlaks ColorChecker Targetkaart.
 • PANTONE Color Manager - Eenvoudig meten en beheren van spotkleuren en houdt uw PANTONE kleurbibliotheken up to date met deze kleurcreatie en 'swatch bridging' software.

De X-Rite i1Publish Pro 2 is eenvoudiger in gebruik, breder toepasbaar, nauwkeurig en betrouwbaar, waardoor dit voor iedere kleurperfectionist een 'must-have' product is.

Belangrijke voordelen:

 • Nieuw lichtbron design waarnee u 3 standaard meetcondities kunt gebruiken (ISO 13655 M0: Tungsten; ISO 13655 M1: D50; ISO 13655 M2: UV Cut) plus Optical Brightener Compensation (OBC) zonder dat u filters hoeft te wisselen of een extra meter nodig heeft, zodat u vrijwel alles kunt doen met één investering.
 • Verbeterde Optische witmaker compensatie zodat u nauwkeurige profielen kunt maken van vrijwel alle tegenwoordig beschikbare substraten. Nu kunnen gebruikers prima voorspellen hoe kleuren eruit zullen komen te zien indien ze op papier met optische witmakers worden geprint, zowel onder standaard als specifieke lichtomstandigheden, met één en hetzelfde meetapparaat.
 • Positioning Detection Sensor voor een goede en gedegen meetscan, zelfs op speciaal materiaal en lage resolutie printers. Hiermee kunt u in manual mode ook kleinere kleurvlakken meten (tot min. 7mm) waarmee u tijd en geld bespaart op consumables en een dual measurement workflow voor OBC, M1 en M2 mogelijk maakt.
 • Nieuwe status LED indicator begeleidt gebruikers door het meetproces en geeft de status van de meter aan, wat zeer prettig en handig werkt.
 • Nieuw ergonomisch Design voor een groter gebruiksgemak, flexibiliteit, bescherming en betere onderhoudsmogelijkheden (veel beter schoon te houden), waardoor u op langere termijn een stabiele kleurnauwkeurigheid en productiviteit heeft.
 • Betere temperatuurstabiliteit en een hoger helderheidniveau verbetert de emissiemeting voor de best mogelijke kalibratie en profilering.
 • Volledig nieuwe diagnostics en zelf-corrigerende eigenschappen met de ingebouwde golflengte kalibratietechnologie kunt u tijdens de wit-kalibratie vaststellen of uw meter uw meter correct werkt (met automatische correctie en melding) waardoor u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de nauwkeurigheid van de i1 Pro 2 meter.
 • Onderhoud en bescherming van het toestel is eenvoudiger dan ooit Zowel het glas van de meetopening als de witte kalibratietegel zijn voorzien van een 'self cleaning' systeem, waardoor uw meter langduriger en correcter meet.
 • XRGA equipped de i1Pro 2 is voorzien van de X-Rite Graphic Arts Standaard (XRGA) zodat het eenvoudiger is voor gebruikers in drukkerijen en printshops om de ISO standaard te blijven halen en om er zeker van te zijn dat de kleurinformatie die wordt verzonden en ontvangen correct en eenduidig is.