eXact XP

Uw partner voor optimaal kleurbeheer
Snelle levering van kleurbeheer producten
Betalen via iDeal, credit card of factuur.
Direct advies via Email of telefoon
€6.950,00 €6.690,00 Excl. btw
Levertijd: Tussen de 2 en 5 werkdagen
-: populaire spectraalmeter voor de drukkerij
-: meet volgens nieuwste M-condities (M0-M2)
-: eigen display of aansluiten aan aparte kleurmeetsoftware
-: met nieuwe "Best Match" technologie
-: met aparte scan-module als optie
0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Meet uw kleur met de nieuwe eXact XP kleurmeter

Om de kwaliteit van uw drukwerk te waarborgen is het van belang een nauwkeurige kleurmeter te gebruiken.Voor het accuraat meten van kleur van flexibele film heeft X-Rite de speciale eXact XP op de markt gebracht. De M3 polarisatiefilter optie is bij deze versie niet beschikbaar. De X-Rite eXact XP spectraal-handmeter is ideaal voor toepassing in FLEXO drukkerijen. De eXact XP is leverbaar in diverse uitvoeringen, bv. als Standard of Advanced versie, MET of ZONDER wieltjes voor snel en eenvoudig kunnen inmeten van kleurstrips. Met de X-Rite eXact XP meter kan iedere printer, drukker of kwaliteitsmanager alle kleuren meten, beheren en communiceren en zorgen dat uw drukwerk voldoet aan de gewenste kleurspecificaties. 

De X-Rite eXact XP is beschikbaar in 3 versies:

  • X-Rite eXact XP Densitometer: eenvoudige CMYK meting voor drukkers - deze meter is later eventueel te upgraden naar spectraal meten
  • X-Rite eXact XP Standard: dit is een fotospectraalmeter waarmee iedere Flexo-drukker en kwaliteitsmanager nauwkeurig zowel CMYK als spotkleuren kan meten. Tevens geschikt om kleur te vergelijken volgens de nieuwste kleurstandaarden (SO 12647 standaard, e.d.)
  • X-Rite eXact XP Advanced: dit is de meest uitgebreide fotospectraalmeter voor algemeen gebruik, maar ook bv voor toepassing in inkt-laboratoria en inktmeng-keukens.

Met de X-Rite eXact wordt ook de eXact Manager meegeleverd om verschillende meterconfiguraties in te stellen. Met de eXact DataCatcher kunt u spotmetingen binnenhalen van de eXact meter en deze bijvoorbeeld exporteren naar Excel en met de eXact DataMeasure kunt u stripmetingen binnenhalen van de eXact meter en deze bijvoorbeeld naar Excel exporteren.


Voordelen:

  • voor het meten en vergelijken van kleur met drukstandaarden en klantenspecificaties.
  • inclusief eXact’s BestMatch functie, een tool die u helpt  de juiste densiteit per kleur te kiezen
  • een keuze uit 4 verschillende meetopeningen (aperture sizes) van 1.5, 2, 4 of 6 mm voor toepassing in verschillende applicaties in print en packaging.
  • Indien gebruikt in combinatie met NetProfiler, kan de eXact gebruikt worden op "enterprise level" om kleurconsistentie te bereiken op alle afdelingen van uw bedrijf. 
  • De eXact is het enige kleurmeet instrument op de markt dat alle M0, M2 en M3 metingen in één enkele meting kan binnen halen EN tevens M1 kan meten zoals gespecificeerd in de ISO-3664.


Uitvoering:

  • Voorzien van BlueTooth
  • Met een 2 mm meetopening (andere meetopeningen zijn optioneel)

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR ADVIES OVER DE JUISTE VERSIE