eXact

Uw partner voor optimaal kleurbeheer
Snelle levering van kleurbeheer producten
Betalen via iDeal, credit card of factuur.
Direct advies via Email of telefoon
€6.950,00 €6.690,00 Excl. btw
Levertijd: Tussen de 2 en 5 werkdagen
-: populaire spectraalmeter voor de drukkerij
-: meet volgens nieuwste M-condities (M0-M3)
-: eigen display of aansluiten aan aparte kleurmeetsoftware
-: met nieuwe "Best Match" technologie
-: met aparte scan-module als optie
0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Meet uw kleur met de nieuwe eXact kleurmeter

Om de kwaliteit van uw drukwerk te waarborgen is het van belang een nauwkeurige kleurmeter te gebruiken. De X-Rite eXact spectraal-handmeteris ideaal voor toepassing in drukkerijen en pre-media bedrijven. De eXact is leverbaar in diverse uitvoeringen, bv. als eenvoudige DENSITO meter of als SPECTRAAL meter, of MET of ZONDER wieltjes voor snel en eenvoudig kunnen inmeten van kleurstrips. Met de X-Rite eXact meter kan iedere printer, drukker of kwaliteitsmanager alle kleuren meten, beheren en communiceren en zorgen dat uw drukwerk voldoet aan de gewenste kleurspecificaties. 

De X-Rite eXact is beschikbaar in 3 versies:

  • X-Rite eXact Densitometer: eenvoudige CMYK meting voor drukkers - deze meter is later eventueel te upgraden naar spectraal meten
  • X-Rite eXact Standard: dit is een fotospectraalmeter waarmee iedere drukker en kwaliteitsmanager nauwkeurig zowel CMYK als spotkleuren kan meten. Tevens geschikt om kleur te vergelijken volgens de nieuwste kleurstandaarden (SO 12647 standaard, e.d.)
  • X-Rite eXact Advanced: dit is de meest uitgebreide fotospectraalmeter voor algemeen gebruik, maar ook bv voor toepassing in inkt-laboratoria en inktmeng-keukens.

Voor het accuraat meten van kleur van flexibele film heeft X-Rite de speciale eXact XP modellen.  De M3 polarisatiefilter optie is niet beschikbaar voor de eXact Xp modellen. Met de X-Rite eXact wordt ook de eXact Manager meegeleverd om verschillende meterconfiguraties in te stellen. Met de eXact DataCatcher kunt u spotmetingen binnenhalen van de eXact meter en deze bijvoorbeeld exporteren naar Excel en met de eXact DataMeasure kunt u stripmetingen binnenhalen van de eXact meter en deze bijvoorbeeld naar Excel exporteren.

Klik op dit METEROVERZICHT om te zien welke eXact versie u precies nodig heeft.

Voordelen:

  • voor het meten en vergelijken van kleur met drukstandaarden en klantenspecificaties.
  • inclusief eXact’s BestMatch functie, een tool die u helpt  de juiste densiteit per kleur te kiezen
  • een keuze uit 4 verschillende meetopeningen (aperture sizes) van 1.5, 2, 4 of 6 mm voor toepassing in verschillende applicaties in print en packaging.
  • Indien gebruikt in combinatie met NetProfiler, kan de eXact gebruikt worden op "enterprise level" om kleurconsistentie te bereiken op alle afdelingen van uw bedrijf. 
  • De eXact is het enige kleurmeet instrument op de markt dat alle M0, M2 en M3 metingen in één enkele meting kan binnen halen EN tevens M1 kan meten zoals gespecificeerd in de ISO-3664.

Uitvoering:

  • Voorzien van BlueTooth
  • Met de meest populaire 2 mm meetopening (andere meetopeningen zijn optioneel)

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR ADVIES OVER DE JUISTE VERSIE