eXact Scan

Uw partner voor optimaal kleurbeheer
Snelle levering van kleurbeheer producten
Betalen via iDeal, credit card of factuur.
Direct advies via Email of telefoon
€7.450,00 €7.225,00 Excl. btw
Levertijd: Tussen de 2 en 5 werkdagen
-: professionele spectraalmeter voor de drukkerij
-: meet volgens nieuwste M-condities (M0-M3)
-: eigen display of aansluiten aan apart mee te leveren kleurmeetsoftware
-: met nieuwe "Best Match" technologie
-: met afneembare scan-module voor snel meten van kleur strips
0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Meet uw kleur met de nieuwe eXact kleurmeter

Om de kwaliteit van uw drukwerk te waarborgen is het van belang een nauwkeurige kleurmeter te gebruiken. De X-Rite eXact Scan spectraal-handmeteris ideaal voor toepassing in drukkerijen en pre-media bedrijven. De eXact is leverbaar in diverse uitvoeringen, bv. als eenvoudige DENSITO meter of als SPECTRAAL meter, of MET (de Scan versie) of ZONDER wieltjes (voor snel en eenvoudig kunnen inmeten van kleurstrips. Met de X-Rite eXact Scan meter kan iedere printer, drukker of kwaliteitsmanager alle kleuren meten, beheren en communiceren en zorgen dat uw drukwerk voldoet aan de gewenste kleurspecificaties. 

De X-Rite eXact Scan is beschikbaar in 4 versies:

 • X-Rite eXact Scan Standard: dit is een fotospectraalmeter waarmee iedere drukker en kwaliteitsmanager nauwkeurig kleurstrips kan meten. Tevens geschikt om kleur te vergelijken volgens de nieuwste kleurstandaarden (SO 12647 standaard, e.d.)
 • X-Rite eXact Scan Advanced: dit is de meest uitgebreide fotospectraalmeter voor algemeen gebruik, maar ook bv voor toepassing in inkt-laboratoria en inktmeng-keukens met Scan functionaliteit
 • X-Rite eXact Scan Standard XP - bij deze versie is de M3 polarisatiefilter optie niet beschikbaar, deze versie is bedoelt voor het meten van film.
 • X-Rite eXact Scan Advanced XP - bij deze versie is de M3 polarisatiefilter optie niet beschikbaar, deze versie is bedoelt voor het meten van film.

Klik op dit METEROVERZICHT om te zien welke eXact versie u precies nodig heeft.


Met de X-Rite eXact wordt ook de eXact Manager meegeleverd om verschillende meterconfiguraties in te stellen. Met de eXact DataCatcher kunt u spotmetingen binnenhalen van de eXact meter en deze bijvoorbeeld exporteren naar Excel en met de eXact DataMeasure kunt u stripmetingen binnenhalen van de eXact meter en deze bijvoorbeeld naar Excel exporteren.


Voordelen:

 • voor het meten en vergelijken van kleur met drukstandaarden en klantenspecificaties.
 • inclusief eXact’s BestMatch functie, een tool die u helpt  de juiste densiteit per kleur te kiezen
 • een keuze uit 4 verschillende meetopeningen (aperture sizes) van 1.5, 2, 4 of 6 mm voor toepassing in verschillende applicaties in print en packaging.
 • Indien gebruikt in combinatie met NetProfiler, kan de eXact gebruikt worden op "enterprise level" om kleurconsistentie te bereiken op alle afdelingen van uw bedrijf. 
 • De eXact is het enige kleurmeet instrument op de markt dat alle M0, M2 en M3 metingen in één enkele meting kan binnen halen EN tevens M1 kan meten zoals gespecificeerd in de ISO-3664.


Uitvoering:

 • Inclusief BlueTooth voorziening
 • Met de meest populaire 2 mm meetopening (andere meetopeningen zijn optioneel)

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR ADVIES OVER DE JUISTE VERSIE